Vegan chocoladefudge (25 stuks)

Ingredi├źnten

  • 225 g vegan chocolade, in stukjes
  • 200 g kokosroom, zacht gemaakt
  • 150 g Fijne Suiker van Tiense Suiker
  • 65 g ongezoete cacao
  • 2 tl vanille
  • 1/2 tl zeezout
  • 2 grote avocado's
  • 50 g gehakte nootjes
  • Smelt in een kleine pan, op een laag vuur, de chocolade, kokosroom, suiker en cacao tot een glad geheel. Voeg de vanille en het zout toe en roer goed.

  • Doe de avocado's in een keukenmachine of blender en meng tot een glad geheel. Voeg de chocolademix toe en meng tot een homogene massa.

  • Leg het mengsel in een bakvorm met bakpapier en druk aan. Verspreid er de gehakte nootjes over.

  • Laat de bereiding een nachtje rusten in de koelkast. Snij het 's anderendaags in stukjes, en versier naar smaak.