Marshmallows

  • Sucre Impalpable

    Bloemsuiker

Ingrediënten

  • 350 g Zeer Fijne Suiker
  • 200 g water
  • 100 g Bloemsuiker
  • 15 g blaadjes gelatine
  • 2 eierwit
  • 2 koffielepels vanille-extract
  • 1 snuitje zout
  • Voeg de gelatine in koud water. 

  • Bestrooi met Bloemsuiker een vierkante of rechthoekige schaal.

  • Klop in een kom de eiwitten met een snuitje zout en vanille-extract.

  • Verhit tot 120°C het suiker en water in een pan. 

  • In een andere pan, zet op een zachte vuur de gelatine, tot het volledig oplost. 

  • Een keer dat de gelatine helemaal is opgelost voeg het siroop en meng samen. Klop ze heel snel samen. 

  • Voeg de eiwitten en blijf heel snel kloppen gedurende 10min tot het geheel koud is geworden. 

  • Verdeel gelijkmatig in de schaal en laat minimum 2 uur rusten tot een hele nacht.

  • Bestrooi met bloemsuiker en snijd in kleine cubes.