Crunchy monsterglaasjes met sinaasappelpudding

  • Zeer Fijne Suiker

    Zeer Fijne Suiker

Ingrediënten

  • Voor de pudding:
  • 350 ml melk
  • 1 kaneelstokje
  • 25 gr vanille puddingpoeder
  • 100 ml sinaasappelsap
  • 25 gr Tiense Zeer Fijne Suiker
  • Voor de chocoladecrumble:
  • 75 gr pindanoten
  • 50 gr bloem
  • 50 gr blonde cassonade kandijsuiker
  • 50 gr boter, op kamertemperatuur
  • 2 el cacaopoeder
  • Afwerking:
  • Marshmallows – chocolade
  • Verwarm de melk met het kaneelstokje op het vuur tot aan het kookpunt, verwijder vervolgens het kaneelstokje.

  • Meng het puddingpoeder met het sinaasappelsap en giet dit bij de warme melk.

  • Roer tot een dikke pudding, verdeel de helft over vier glaasjes en laat afkoelen. 

  • Maak ondertussen de chocoladecrumble: doe alle ingrediënten samen in de blender en mix tot dikke kruimels.

  • Stort de crumble uit in een ovenschaal en plaats deze gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. 

  • Schep enkele eetlepels van de chocoladecrumble in de glaasjes met pudding.

  • Lepel er nog wat extra pudding bovenop. 

  • Teken op de marshmallows met chocolade oogjes en plaats deze bovenop de pudding.

    Monsterlijk lekker!