Cookies met stukjes chocolade

  • Zeer Fijne Suiker

    Zeer Fijne Suiker

Ingrediënten

  • 125 g Zeer Fijne Suiker
  • 150 g stukjes chocolade
  • 125 g zachte boter
  • 175 g zelfrijzende bloem
  • 1 ei
  • een snuifje zout
  • Meng de zachte boter met de suiker en het zout en voeg daarna het ei en de bloem toe. Meng alles goed tot een homogeen geheel.

  • Meng met een lepel de stukjes chocolade door het deeg.

  • Leg op een met bakpapier bedekte bakplaat kleine hoopjes deeg ter grootte van een grote kers.

  • Laat 8 tot 10 minuten bakken in een op 180 °C voorverwarmde oven (T° 6) totdat ze licht goudbruin zijn.

  • Haal de bakplaat uit de oven, laat 1 minuut rusten en verwijder de cookies dan met behulp van een spatel. Laat ze volledig afkoelen op een rooster.

     

     

  • De cookies blijven enkele dagen goed in een metalen doos.